CESTOVÁNÍ

Cestování s Jiffy Steamerem nebylo nikdy snazší. Profesionální péče o Vaše oblečení bude zajištěna i mimo domov. Na jednu stranu by se zdálo, že s takovým velkým strojem nelze cestovat, jenže Jiffy Steamer vyniká svým kompaktním designem s lehkým složením. Díky tomu se neuvěřitelně snadno a rychle balí a přepravuje. Navíc k němu není potřeba žehlicí prkno. Steamer se přesně vejde do jeho speciálně navržené cestovní tašky s kolečky a výsuvným madlem. Má stylový design, a když zrovna necestujete se steamerem, hodí se i jako klasická cestovní taška.

 

cestuj s jiffy steamerem rezervuj si svůj let právě teď cestovní taška pro napařovač oděvů pro profesionály a m´pdní nadšence

 

Pro koho je nejlepší?

 

  • Cestovatele na pracovní cestě: Obchodníci, manažeři, vědečtí pracovníci, lékaři nebo jiní profesionálové, kteří potřebují, aby jejich oblečení bylo perfektní na pracovní jednání a konference. Mějte jistotu ve svém oblečení u důležitých setkání a spoléhejte na Jiffy Steamer.

 

  • Módní nadšence: Pro cestovatele s náročnými kousky oblečení z nejrozmanitějších látek je cestování s Jiffy Steamerem to pravé. Úžasně napaří látky jako je hedvábí, šifon nebo krajka. Jeden steamer s sebou se hodí pro partu přátel nebo milostný pár, který cestuje za exotikou do Ománu, na divadelní představení ve Veroně nebo filmový festival v Karlových Varech. I Emily s Mindy v Paříži by z něj byly nadšené!

 

  • Umělce a umělecké skupiny: Divadelní nebo taneční skupiny, kteří cestují se spoustou kostýmů, rozhodně ocení přístroj, co je rychle připraví na představení. Od nejjemnějších látek až po robustní textilie – poradí si se vším. Lze s ním skvěle manipulovat v hotelových pokojích nebo v zákulisí představení.

 

Napařováním účinně odstraňujete pachy, bakterie, viry a roztoče, proto Vás ani lehce obnošené oblečení na cestách nemusí trápit a lze si ho pohodlně a rychle osvěžit párou. Šaty, co jste měla ráno, protože jste šla koupit jen croissanty přes ulici, ale chtěla byste si je vzít i večer do restaurace? Není problém. Kostýmy na poslední chvíli zašpiněné od make-upu, které byste museli máčet a sušit? Pára vyčistí např. šaty ze šifonu velmi rychle a efektivně.

 

Cestujte s Jiffy Steamerem, ať vás už vaše cesta zavede kamkoli.

gif jiffy cestování